Uncategorized

Seuraa näitä artisteja vuonna 2018

Aika kultaa muistot, ja 70-, 80- ja 90-luvun musiikki on jälleen pinnalla. Tuntuu olevan jopa muotia vihata nykymusiikkia ja luukuttaa viime vuosituhannen kuuluisimpia hittejä. Monet DJ:t käyttävät kappaleissaan mieluummin sampleja 80-luvun kuumimmista biiseistä, kuin vastaisivat tuotannosta itse alusta loppuun. Onhan se täysin ymmärrettävää, kun ajattelee kohderyhmää. Drake julkaisi kesällä 2018 kappaleen, jossa oltiin käytetty otetta edesmenneen Michael Jacksonin 90-luvulla äänittämästä ja julkaisemattomasta albumista. 2010-luvun suurimmat artistit tuntuvat päässeen pinnalle vain fiksujen taustajoukkojen eikä niinkään omien taitojensa takia. Onko kaikki mahdollinen jo luotu? Tässä artikkelissa käsittelemme genreittäin hieman piilossa olleita mielenkiintoisia artisteja, joita juuri sinun pitäisi seurata vuonna 2018. Ja toisin kuin monissa muissa artikkeleissa, tässä keskitymme muunkin maalaisiin kuin vain Yhdysvaltalaisiin artisteihin. Nappaa mukava asento ja vaikka kuulokkeet valmiiksi korville!

Rap

Yksi kuumimmista Eurooppalaisista rap-artisteista on Ken Samaras, taiteilijanimeltään Nekfeu, ranskalainen rap-artisti ja tuottaja. Hän kuuluu myös 1995-nimiseen rap-ryhmään, jonka avulla hän oikeastaan pääsikin pinnalle. Nekfeu tunnetaan syvällisistä ja taitavista sanoituksista, jotka säväyttää kuuntelijan, vaikkei ymmärtäisikään ranskaa. Hän on julkaissut toistaiseksi vain kaksi albumia, mutta lisää on ehdottomasti odotettavissa. Toinen mielenkiintoinen Eurooppalainen nimi on Krept and Konan. Krept and Konan on Lontoolainen rap-duo, joka aloitti uransa julkaisemalla tuotantoaan ensimmäistä kertaa vuonna 2013. Myöhemmin duo sai levytyssopimuksen Virgin EMI Recordsilta ja on keikkaillut ja julkaissut musiikkia aktiivisesti siitä lähtien. Kolmas lisää huomiota ansaitseva artisti on Tommy Cash. Tommy Cash on 27-vuotias virolainen artisti, joka jakaa mielipiteitä provokatiivisten musiikkivideoiden ja sanoituksiensa tähden. Hän keikkailee aktiivisesti ympäri Eurooppaa ja on ehdottomasti viihdyttävää seurattavaa.

Rock

Anthony Vincent on saanut nimeään esille sosiaaliseen mediaan jakamillaan videoilla, joissa hän esittää tunnettuja kappaleita eri bändien tyyleillä. Kyseessä on musikaalisesti erittäin lahjakas ja sopeutuva 30-vuotias mies, jota esimerkiksi The Rolling Stones on kutsunut ”miljoonan äänen mieheksi”. Hän pystyy imitoimaan melkein ketä tahansa ja omaa sen lisäksi vielä hätkähdyttävän upean omankin äänen. Vincent julkaisee videoita edelleen aktiivisesti kaikille sosiaalisen median kanavilleen, ollen täten hyvin viihdyttävää seurattavaa. Toinen mielenkiintoinen rockia tuottava bändi on vuonna 2014 perustettu Pale Waves. He ovat aikeissa julkaista debyyttialbuminsa vuoden 2018 syyskuussa, ja he ovat antaneet siitä pieniä maistiaisia yksittäisten kappaleiden muodossa. Heidät on listattu useampien sivustojen toimesta parhaimmaksi tulokkaaksi, eli odotukset todella ovat korkealla. Pale Waves on otettava seurantaan pelkästä mielenkiinnosta tulevaa albumia kohtaan.